e La realitat invocable |Nativa
Skip to content


La realitat invocable

Escrit el 22/05/2014 per Tinta Fina a la categoria Relats gràfics, Voyeur de romería.
Tags:

Des del Macba i fins al 31 d’Agost, s’ens convida a preguntar-nos què és i com es pot “tractar” la realitat. “La realitat Invocable” mostra les diferents estratègies i aproximacions al tema des del treball d’una selecció d’onze artistes de diferents edats, contextos i formes de fer.

macba 1

macba 2

macba 3

macba 4

macba 5

macba 6

macba 7

macba 8

 

Selecció de links…

macba 9


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )