e Agredolç |Nativa
Skip to content


Agredolç

Escrit el 26/05/2014 per Olga Ábalos a la categoria Peus de pàgina.
Tags:

PEU DE PÀGINA #16: AGREDOLÇ

El cantautor i compositor nascut a Nebraska, Josh Rouse ha estat fa uns dies per terres catalanes fent una sèrie de concerts en acústic en sales de petit format dins del cicle Curtcircuit’14. Va venir sense setlist prefixat i en cada concert enllaçava cançons en funció del moment i d’alguna petició del públic. És un tipus reservat dins i fora de l’escenari. Parla poc, barrejant castellà i anglès, i sembla protegir-se especialment dels periodistes. Es mou amb parsimònia, imposant el seu propi ritme, observa molt i de tant en tant sorprèn als seus interlocutors amb preguntes curioses sobre el seu entorn que va mastegant durant llargs silencis. El seu ritme li permet trobat la precisió.

– Josh, t’agrada tocar sol? – vaig tenir ocasió de preguntar-li

– Sí, ho faig molt sovint. – respon

– En aquests concerts acostumes a escollir les cançons en funció de com et trobes ànimicament, oi?

Yes

– Gran part del teu repertori està format per cançons lluminoses, que parlen de coses agradables, moments de felicitat,…

No

– Ah, no!? Llavors cal fer sempre una segona lectura de les lletres?

Yes

– Em preguntava si les teves pròpies cançons t’obligaven a tenir una actitud alegre i lluminosa…

My songs are bittersweet

Agredolç, un adjectiu amb un matís infinit.

 

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )