e Micro |Nativa
Skip to content


Micro

Escrit el 16/03/2014 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

utorrent-iconmicroteatre, microrelat, microcinema, microdansa, microllibre, microconte, microexposició, microrevista, micromúsica, microespai, microconcert, microidees, micromecentage, microdebat, microteball, microsalari, microvida,….

microcultura

 


Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Carles says

    Microcatalunya: http://www.microcatalunya.catPots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )