Skip to content


Els vídeos del fòrum Indigestió (3) – 13/12/2013

Escrit el 18/12/2013 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags:

Tercera entrada sobre el fòrum “Indústries creatives i gestió comunitària, dues maneres de mirar la cultura” del passat dia 13, en la que es recullen les intervencions de part del públic, i les intervencions finals de Jordi Sellas i Rubén Martínez.

 


Més enregistraments d’aquest Fòrum:

– Els vídeos del fòrum Indigestió (1)

– Els vídeos del fòrum Indigestió (2)


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )