e Els vídeos del fòrum Indigestió (3) – 13/12/2013 | Nativa
Skip to content


Els vídeos del fòrum Indigestió (3) – 13/12/2013

Escrit el 18/12/2013 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags:

Tercera entrada sobre el fòrum “Indústries creatives i gestió comunitària, dues maneres de mirar la cultura” del passat dia 13, en la que es recullen les intervencions de part del públic, i les intervencions finals de Jordi Sellas i Rubén Martínez.

 


Més enregistraments d’aquest Fòrum:

– Els vídeos del fòrum Indigestió (1)

– Els vídeos del fòrum Indigestió (2)


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )