e Fòrum CL’HIPS 2013 |Nativa
Skip to content


Fòrum CL’HIPS 2013

Escrit el 02/11/2013 per admin a la categoria Re-Visions, Vídeos.
Tags: , , , , .

Podem parlar de cultura enlloc de parlar de gestió cultural i de mercats en una conversa sobre clips? En quina mesura allò que dona valor a una proposta cultural es troba en les vivències humanes? És l’amateurisme una fuga desesperada de les presons del capitalisme? Com és la creació en equip? Hi ha un estil generacional per parlar del misteri i la mort en la creació actual?

Podria semblar que no, però si que vam parlar d’aquestes coses en el fòrum CL’HIPS del passat 3 d’octubre, una tertúlia distesa amb Olatz Azcona, Riki Blanco, Nico Roig, i Fani i Sara d’Arponera.

[youtube gr60zjnroTs 640 360]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )