e #4Raons – Za! | Nativa
Skip to content


#4Raons – Za!

Escrit el 06/11/2013 per admin a la categoria Re-Visions, Vídeos.
Tags: , , , .

Durant el passat mes d’octubre hem participat en el disseny, programació i realització de #4Raons, una proposta de La Capsa consistent en un festival de música i teatre en el que, durant el mes previ, els músics han establert contacte amb gent d’El Prat, i conegut algun aspecte de la ciutat, que després han traslladat a la seva manera a l’escenari en la seva actuació. No és fàcil explicar aquest procés previ a qui no l’ha viscut de prop, però la polifacètica Tinta Fina ho ha fet de forma insuperable, amb una colecció de còmics-fanzines que es van entregar als concerts, i que ara us comencem a mostrar aquí, amb el resum del treball fet amb Za!, que van actuar el 31 d’octubre. No us perdeu tampoc el vídeo que hi ha a la part inferior d’aquesta l’entrada, on podeu veure com va començar el concert,…

(Per veure la galeria cal clicar la primera imatge).

I aquí unes imatges del moment previ al concert,…

[youtube QZMoNb8FQ8k 640 360]

Més informació:

Blog de #4Raons (on també pots trobar el fanzine descarregable en pdf)

– L’anunci general de #4Raons a Nativa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )