e #4Raons – Los Hermanos Cubero | Nativa
Skip to content


#4Raons – Los Hermanos Cubero

Escrit el 07/11/2013 per admin a la categoria Re-Visions, Vídeos.
Tags: , , , .

Ahir va ser el dels Za!, i avui recollim el fanzine de Tinta Fina sobre el procés amb Los Hermanos Cubero a #4Raons, una proposta de La Capsa. Cada grup ha conegut un medi diferent d’El Prat, i els Cubero han conegut especialment el referent al medi natural, tant en forma d’explicacions com en un passeig pel lloc. Sembla que es van quedar amb la sensació de que hi havia molta nostàlgia, i en part això és el que ens van retornar al seu concert. No us perdeu el vídeo que hi ha a la part inferior de l’entrada, amb un parell de moments del concert.

(Per veure la galeria cal clicar la primera imatge).

[youtube EvM8pQLnIcE 640 360]

Més informació:

Blog de #4Raons (on també pots trobar el fanzine descarregable en pdf)

– L’anunci general de #4Raons a Nativa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )