e #4Raons – Anímic | Nativa
Skip to content


#4Raons – Anímic

Escrit el 08/11/2013 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , , .

Fanzine realitzat per Tinta Fina on s’explica com els Anímic van conèixer alguna cosa del passat industrial d’El Prat, abans d’actuar el 2 de novembre a #4Raons, una proposta de La Capsa. El grup va fer un bon treball d’integració de sons i imatges al seu concert, amb la col.laboració de Xavi Esteban i Erika Sánchez, agermanant amb naturalitat les seves cançons i el viscut. No us perdeu el vídeo que hi ha a la part inferior de l’entrada, amb un parell de moments del concert.

(Clica la primera imatge per veure la galeria).

Un parell de moments del concert,…

[youtube PBIdZs1rrhQ 640 360]

Més informació:

Blog de #4Raons (on també pots trobar el fanzine descarregable en pdf)

– L’anunci general de #4Raons a Nativa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...
  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )