e #4Raons – Anímic |Nativa
Skip to content


#4Raons – Anímic

Escrit el 08/11/2013 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , , , .

Fanzine realitzat per Tinta Fina on s’explica com els Anímic van conèixer alguna cosa del passat industrial d’El Prat, abans d’actuar el 2 de novembre a #4Raons, una proposta de La Capsa. El grup va fer un bon treball d’integració de sons i imatges al seu concert, amb la col.laboració de Xavi Esteban i Erika Sánchez, agermanant amb naturalitat les seves cançons i el viscut. No us perdeu el vídeo que hi ha a la part inferior de l’entrada, amb un parell de moments del concert.

(Clica la primera imatge per veure la galeria).

Un parell de moments del concert,…

[youtube PBIdZs1rrhQ 640 360]

Més informació:

Blog de #4Raons (on també pots trobar el fanzine descarregable en pdf)

– L’anunci general de #4Raons a Nativa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )