e Godard, sobre cultura i art. | Nativa
Skip to content


Godard, sobre cultura i art.

Escrit el 02/06/2013 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn

«La cultura no es el arte. La cultura forma parte del comercio… El arte es otra cosa. Es una cuestión personal, algo que está cercano a la conciencia… Es algo que puede proyectarse sobre el papel, sobre un lienzo, en las ondas auditivas, en la reflexión… los grandes descubrimientos científicos están muy próximos a los hallazgos artísticos, y a veces vienen juntos. Pero la cultura no es eso. Por ejemplo: un disco de Mozart dirigido por Karajan es cultura. La sinfonía por sí misma es arte, pero una vez que se graba, y sobre todo, que es distribuida y vendida, se transforma en cultura.»

Jean-Luc Godard (1998). «Godard / Amar» En: Godard, Jean-Luc. Jean-Luc Godard par Jean-Luc Godard. Tome 2, (1984-1998). París. Cahiers du Cinéma., p. 413. Citat per Ruiz Martínez, Natalia (2007) Poesía y memoria “Histoire(s) du cinéma” de Jean-Luc Godard. Tesis Doctoral


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )