e Godard, sobre cultura i art. |Nativa
Skip to content


Godard, sobre cultura i art.

Escrit el 02/06/2013 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn

«La cultura no es el arte. La cultura forma parte del comercio… El arte es otra cosa. Es una cuestión personal, algo que está cercano a la conciencia… Es algo que puede proyectarse sobre el papel, sobre un lienzo, en las ondas auditivas, en la reflexión… los grandes descubrimientos científicos están muy próximos a los hallazgos artísticos, y a veces vienen juntos. Pero la cultura no es eso. Por ejemplo: un disco de Mozart dirigido por Karajan es cultura. La sinfonía por sí misma es arte, pero una vez que se graba, y sobre todo, que es distribuida y vendida, se transforma en cultura.»

Jean-Luc Godard (1998). «Godard / Amar» En: Godard, Jean-Luc. Jean-Luc Godard par Jean-Luc Godard. Tome 2, (1984-1998). París. Cahiers du Cinéma., p. 413. Citat per Ruiz Martínez, Natalia (2007) Poesía y memoria “Histoire(s) du cinéma” de Jean-Luc Godard. Tesis Doctoral


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )