Skip to content


3 i 4 de maig: Fira de música al carrer de Vila-Seca

Escrit el 22/04/2013 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

CARTEL_FINAL_ESTRELLA_DAMM (7) 1abrilGràcies al seu format amable i bon criteri de programació, la Fira de Vila-Seca és un molt bon lloc per anar a descobrir música.

El 3 i 4 de maig tenim una bona ocasió per sentir en directe l’excel.lent disc d’El Petit de Cal Eril, la bona conjunció de Josele Santiago amb els Very Pomelo, la trobada de Ramón Rodríguez, Maria Rodés i Martí Sales, i moltes coses més.

Aquest any, a més, Indigestió participem a la Fira organitzant una xerrada que volem posar en qüestió els tòpics de la música vista com a negoci per posar al centre la seva relació amb la comunitat.

Per a més informació: https://www.firacarrer.cat

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...
  • Lola: Totalment identificada,9anys de cansament i es casa vida social. Moltes gràcies.
  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )