e i la setmana passada,… | Nativa
Skip to content


i la setmana passada,…

Escrit el 04/03/2013 per admin a la categoria Editorial.
Tags:

Donat que la setmana passada va fallar l’enviament del butlletí setmanal, us enviem aquesta entrada amb la referència i enllaços de les entrades que es van publicar entre el 25 de febrer i el 3 de març:

L’últim príncep. Article de Marina Garcés, en el que, entre altres coses, parla de l’amor romàntic. També hi ha una traducció al castellà.

El precio de las cuatro paredes. Article del periodista Jordi Turtós, seguint el fil de les reflexions sobre periodisme que anteriorment van obrir Nando Cruz i Lucía Lijtmaer.

Somos más pasiones que acciones. La cita setmanal de bagdadcafebcn que en aquesta ocasió cita un fragment d’un article de Joan-Carles Mèlich titolat “Disonancias. (Sobre ética y literatura)”


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )