e Marea |Nativa
Skip to content


Marea

Escrit el 17/02/2013 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn

Marea: [geof] Moviment cíclic alternatiu d’ascens i de descens del nivell de l’aigua marina.  La fase durant la qual té lloc la pujada de l’aigua rep el nom de flux, i la fase durant la qual té lloc la baixada és anomenada reflux. Quan l’aigua arriba al nivell màxim, durant el flux, hom diu que hi ha marea alta, mentre que quan és al nivell mínim, durant el reflux, hom diu que hi ha marea baixa. La diferència entre aquests dos valors extrems del nivell de l’aigua rep el nom d’amplitud de la marea.

Enciclopedia catalana (4ª edició)

16f

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )