Skip to content


Los libros no se tocan, nena

Escrit el 27/01/2013 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

 

Aquesta cita es publica originalment a BagdadcafebcnLos libros no se tocan


Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Amigos del Pantano says

    Mi hijo el otro día pegó un moco en un cuadro… Pudimos quitarlo con disimulo pero de todas formas era una mierda de cuadro. No era un museo pero si una clínica llena de obras de arte, incluido un Oswaldo Guayasamin. Por suerte no fue en este.
    A eso le llamo yo interacción con el artePots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Bianca: Propongo que nos juntemos!
  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )