Skip to content


Els vídeos del Fòrum Indigestió de tardor

Els vídeos del Fòrum Indigestió de tardor

1ª Intervenció: Pau Llonch i Xavier Marcè

2ª Intervenció: Rafa Milán i Guillem Martínez

3ª Intervenció: Montserrat Moliner i Itziar González

El debat

 

_MG_0567

Foto: Carles Llàcer


3 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

Continuant la discussió

 1. Cultura de la Transición, ¿Qué hay de nuevo, viejo? « LEY SECA linked to this post on 12/01/2013

  […] [1] En una intervención pública durante el Fòrum Indigestió (Diciembre, 2012), Guillem Martínez era incluso más directo en su crítica al modelo cultural estatalista, apostando por la capacidad de generar espacios autónomos que posibilita –según el periodista– el modelo estadounidense. Se puede consultar dicha intervención en https://nativa.cat/2012/12/els-videos-del-forum-indigestio-de-tardor/ […]

 2. Unes notes sobre la cosa pública i la cultura | temptatives linked to this post on 18/01/2013

  […] em va donar l’oportunitat de participar en el darrer Forum d’Indigestió que amb el títol de “Les lluites de la cultura” pretenia contrastar en tres diàlegs diferents posicionaments davant del fet cultural: Indústria […]

 3. Unas notas sobre la cosa pública y la cultura | temptatives linked to this post on 19/01/2013

  […] me dió la oportunidad e participar en el último Forum de Indigestió que con el título de “Les lluites de la cultura” pretendía contrastar en tres diálogos diferentes posicionamientos ante el hecho cultural: […]Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

 • Abc: Interessant reflexió. ¡ Mira por dónde!
 • iiioxoiii: La imatge pels éssers humans és forma de reconeixement més important. Crec que el problema actual prové de...
 • Guillem: A la presidenta de la Fundació Macba, Ainhoa Grandes, que demana que es freni el “desnonament”...
 • Teresa Sanz Coll: Reflexió i posicionament importants per la cultura i la ciutat. Cal implicar-nos

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )