e LEM 2012 - NativaNativa
Skip to content


LEM 2012

“… reflexioné que todas las cosas le suceden a uno precisamente, precisamente ahora. Siglos de siglos y sólo en el presente ocurren los hechos; innumerables hombres en el aire, en la tierra y el mar, y todo lo que realmente pasa me pasa a mi…”

Jorge Luís Borges al conte “El jardín de senderos que se bifurcan”, recollit per Italo Calvino a “Seis propuestas para el próximo milenio” per parlar de multiplicitat.

El programa del LEM defensa la necessitat de la multiplicitat “en una època en què sembla obligatori reduïr a una sola pregunta l’extraordinària ramificació interrogativa bàsica de la nostra cultura, sotmesa a l’infern de la metàfora”, i ho relaciona amb el fet que aquest any la proposta d’activitats que presenta és especialment rica en col.laboracions amb altres: la connexió amb el premi Internacional Luigi Russolo, l’Àgape de la casa Almirall, l’experiència d’una nit de poesia sonora comissariada per propost.org, la proposta de música i dansa amb La Caldera,….

Per esmentar alguns dels noms que ens resulten més familiars, al LEM d’aquest any actuaran Peter Brotzman, amb el projecte Full Blast, Esplendor Geométrico, Els Surfing Sirles, Eh!, Santiago Latorre i Julia Kent, Cremaster amb Nuno Rebelo, Valentina (projecte de Guillermo Martorell (Mr. Hubba y el Mono Inventor) i Paco Jordi (Poma) o Jochen Arbeit & Huan. Un munt de propostes d’allò més atractives.

De l’11 al 27 d’octubre, en diversos espais de Barcelona.

Remeneu el programa i ompliu l’agenda: https://www.gracia-territori.com


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )