e #4Raons. Cultura amb motiu - NativaNativa
Skip to content


#4Raons. Cultura amb motiu

Escrit el 22/10/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: .

Indigestió estem col.laborant en aquest projecte de La Capsa, i tenim ganes, il·lusió i confiança en el procés que s’està duent a terme. Us convidem a venir a El Prat, i  participar d’aquests concerts i activitats.

“De raons n’hi ha més de quatre. Raons per cridar, raons per patir, raons per,… Amb els temps que corren no podíem muntar només quatre concerts “bonics”. Hem optat per demanar a la música alguna cosa més que agradable companyia. Quatre raons són quatre bones raons per anar de concert. Quatre concerts amb grups que mereixen atenció al Prat, i lligats a quatre motius d’atenció del nostre temps: la necessitat d’una casa per viure, la de cuidar els béns comuns, la d’atendre el nostre entorn mediambiental, i la de tenir més present com els afectes són importants en la vida col·lectiva. Sí, sona una mica singular i ho és, això dels concerts temàtics. Hem optat per experimentar i innovar una mica en la forma de programar. Habitualment els músics giren pel món amb el seu repertori i el vinculen a les persones que estan davant quan pugen a l’escenari. Nosaltres buscarem una relació una mica més personalitzada amb els artistes, i per això els hem convidat a venir a El Prat abans dels concerts. Vindran, els hi presentarem gent, parlarem dels motius del festival i després tocaran.” (Text del programa)

Més informació: https://lacapsa.org

PROGRAMACIÓ

Dimecres 31 d’octubre
19’00h -Lectures psicotròniques: Manel Fontdevila. La crisis está siendo un éxito.
21’30h – Concert: TRANSADÈLICA
El Cèntric. Entrada lliure.

Dijous 1 de novembre

19’00h – El Descompositor. Xerrada amb Víctor Lenore. Ecos del Gueto.
21’30h – Concert: NICO ROIG
El Cèntric. Entrada lliure.

Divendres 2 de novembre

19’00h – Paraula poètica: Poetes emprenyats. Ningú no ens representa.
21’30h – Concert: ESPERIT!
El Cèntric. Entrada lliure.

Dissabte 3 de novembre

19’00h – 4 Raons, el procés (xerrada)
21’30h – Concert: AT VERSARIS
El Cèntric. Entrada lliure.

Diumenge 4 de novembre.
18’00h – Teatre: Incendis, de Wajdi Mouawad.
A continuació, col·loqui amb la companyia
Teatre Modern. Entrada: 15 €

[youtube hpTOZfeCggg 640 360]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )