Skip to content


Sobre el treball en cultura

Escrit el 16/07/2012 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

Tenint en compte la presència als mitjans que hi ha hagut els darrers díes en relació als efectes de la crisi en els treballadors de la cultura, hem trobat interessant proposar-vos la relectura d’alguns articles:

Intervenció d’Adrià Rodríguez de Alòs-Moner, al Fòrum Indigestió del 2011: El treball en cultura com excusa per reinventar els drets socials

Entrevista a Jaron Rowan: Hay un discurso público que lo que dice es que lo que necesita la cultura es profesionalizarse.

Intervenció de Lluís Noguera al Fòrum de Tardor 2011: La crisi de la cultura: ciutadans o consumidors?Últims comentaris

  • Teresa Sanz Coll: Reflexió i posicionament importants per la cultura i la ciutat. Cal implicar-nos
  • tecasoft: la musica siempre vivira en nuestros corazones
  • Skum: A quina directora i a quines justificacions et refereixes? De la direcció del MACBA ara mateix s’en...
  • Nacho Pallàs Cardona: Primer de tot, les veïnes i a més els patrons del MACBA ja elideixen prou impostos que buiden...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )