e PopArb 2012 |Nativa
Skip to content


PopArb 2012

Escrit el 19/06/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , , , , , , .

Doncs si, el popArb ja és un clàssic. Vuit edicions donen permís per dir-ho. Parlar de festival de grups emergents ja no té sentit a aquestes alçades. Estan on estan -els grups i el festival- i no és un mal lloc. Es tracta d’un festival que té els seus grups clàssics, les seves fidelitats, les seves lloables tradicions, i si no els coneixes val la pena que ho facis.

Mishima, Love of Lesbian, Sidonie, Els Surfing Sirles, Dj 2d2, Dj Delafé,… són gent que passen sovint pel PopArb, i si hi tornen deuen tenir els seus motius. Perquè els tracten amb la humanitat i amabilitat que espera un músic, perquè saben que passaran un bon cap de setmana, perquè es senten part d’allò,…

També hi ha els més clàssics encara, i la renovació, com a la vida mateixa. La generació del popArb no és d’aquelles que es mira el melic, sola contra el món. Aquest any repeteix el Quimi Portet, i hi toquen els Brighton 64, formació històrica dels anys vuitanta barcelonins. I propostes dels darrers anys, com Mates Mates, Maria Coma, Very Pomelo, Litoral i d’altres.

I encara que a vegades es miri la música com una abstracció, el popArb passa en un lloc molt concret, Arbúcies. Espais super agradables, i una gent amb una tradició organitzativa i acollidora, que es nota només per a bé, en el transcurs del cap de setmana.

Més informació: https://www.poparb.cat/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )