e Paralelismos |Nativa
Skip to content


Paralelismos

Escrit el 10/06/2012 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags: .

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

«Las artes que no realizan ninguna «obra» tienen una gran afinidad con la política. Los artistas que las practican bailarines, actores, músicosnecesitan de un público al que mostrar su virtuosismo, así como los hombres que actúan [políticamente] tienen necesidad de un espacio con estructura pública; y en ambos casos, la ejecución depende de la presencia de los otros».

Hannah Arendt (1998) Entre el pasado y el futuro. Seis ejercicios de pensamiento político, Barcelona, Península, p. 206


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )