e Crit, udol, bram, clam, alarit, tol·le-tol·le…. |Nativa
Skip to content


Crit, udol, bram, clam, alarit, tol·le-tol·le….

Escrit el 01/04/2012 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

[youtube nL0goq4XPvY 640 360]

«No junto mi voz a la de quienes piden a los oprimidos, a los harapientos del mundo su resignación. Mi voz tiene otra semàntica, tiene otra música. Hablo de la resistencia, de la indignación, de la «justa ira» de los traicionados y de los engañados. De su derecho y su deber de rebelarse contra las transgresiones éticas de que son víctimas cada vez más»

Paulo Freire (1997) Pedagogía de la autonomía. Madrid. Siglo XXI, p, 97

0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )