Skip to content


13a Fira de música al carrer de Vila-Seca

Escrit el 30/04/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , .

Més enllà de les exageracions i usos interessats que s’en fa de la notícia, la música popular que es fa a Catalunya compta des de fa un bon grapat d’anys amb un intens i inquiet moviment musical, que de moment no para de renovar-se.

Són part d’aquest estat de les coses, a més de l’activitat dels músics, diferents nodes, iniciatives diverses, centres d’atenció, que el fan possible. Ens referim a propostes com aquesta Fira de música al carrer de Vila-Seca que porta tretze anys actuant com a punt de referència constant que ha ajudat a desenvolupar aquest teixit creatiu, i que és un espai ideal per mesurar la seva evolució.

Aquest any, la Fira tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de maig, i inclou una acurada programació on res sembla gratuït. Des de propostes més conegudes, com Albert Pla, Joe Crepúsculo, Maria Coma amb el Quartet Brossa o Xavier Baró, fins d’altres de projecció més recent com Mates Mates, Aliment o Pegasus, incloent el flamenc de Salao o els Alma Afrobeat Ensemble, o el Ferran Palau en solitari, el Nico Roig o el retornat Paul Fustér,… tot conforma un menú que garanteix bones descobertes tant a gent amb esperit de sel.lector com a qualsevol que vulgui passar un bon cap de setmana musical.

Més informació: www.firacarrer.cat


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!
  • Pilar: Clavado. Ahora me entiendo algo!!!!!
  • Ines: Me he sentido súper identificada y eso que llevo sólo 13meses de madrevieja, nos desdibujamos de lo publico y...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )