e 13a Fira de música al carrer de Vila-Seca |Nativa
Skip to content


13a Fira de música al carrer de Vila-Seca

Escrit el 30/04/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , .

Més enllà de les exageracions i usos interessats que s’en fa de la notícia, la música popular que es fa a Catalunya compta des de fa un bon grapat d’anys amb un intens i inquiet moviment musical, que de moment no para de renovar-se.

Són part d’aquest estat de les coses, a més de l’activitat dels músics, diferents nodes, iniciatives diverses, centres d’atenció, que el fan possible. Ens referim a propostes com aquesta Fira de música al carrer de Vila-Seca que porta tretze anys actuant com a punt de referència constant que ha ajudat a desenvolupar aquest teixit creatiu, i que és un espai ideal per mesurar la seva evolució.

Aquest any, la Fira tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de maig, i inclou una acurada programació on res sembla gratuït. Des de propostes més conegudes, com Albert Pla, Joe Crepúsculo, Maria Coma amb el Quartet Brossa o Xavier Baró, fins d’altres de projecció més recent com Mates Mates, Aliment o Pegasus, incloent el flamenc de Salao o els Alma Afrobeat Ensemble, o el Ferran Palau en solitari, el Nico Roig o el retornat Paul Fustér,… tot conforma un menú que garanteix bones descobertes tant a gent amb esperit de sel.lector com a qualsevol que vulgui passar un bon cap de setmana musical.

Més informació: www.firacarrer.cat


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )