e Stop SOPA |Nativa
Skip to content


Stop SOPA

Escrit el 22/01/2012 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

Si aquesta entrada acostuma a ser una mena de reflex retardat del que es fa a Bagdadcafè cada dimecres, i el dimecres passat va optar per “citar” i recolzar l’aturada a internet contra la llei SOPA presentada a la Cambra de Representans d’Estats Units, sembla lògic que avui repetim aquest missatge d’oposició a una llei que podria afectar el funcionament d’internet a tot el mon.0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )