e Recull del publicat el 2011 |Nativa
Skip to content


Recull del publicat el 2011

Escrit el 02/01/2012 per admin a la categoria Nativa.
Tags:

S’ha acabat l’any 2011, i és temps de recapitulacions. Nosaltres hi participem amb aquesta pàgina en que es pot fer una ullada ràpida a tot el que ha estat Nativa durant l’any: https://nativa.cat/collita-nativa-2011

Columnes d’opinió enceses i serenes, entrevistes a diverses persones relacionades amb la cultura, comentaris d’espectacles i altres propostes, els reculls dels fòrums realitzats, recerques compartides o personals,… Una repassada que també reflecteix l’evolució d’aquest mitjà ja sigui pels condicionants i oportunitats del format electrònic, per l’evolució personal dels qui ens dediquem, o per una crisi que també afecta la cultura, no només en el pla econòmic i dels canals de distribució tradicionals, sinó també, i d’una manera molt profunda, en el sentit de la seva producció, i en la seva funció transmissora de valors. Sens dubte, a Nativa alguns estem força preocupats per la co-responsabilitat de la cultura en el que estem vivint i interessats en contribuïr en el desenvolupament d’altres plantejaments.

Bon any a tothom.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )