e Els bens comuns i la ciutadania |Nativa
Skip to content


Els bens comuns i la ciutadania

Escrit el 11/12/2011 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

«No tenemos certeza de poder lograr la emancipación humana…, por lo menos no a corto plazo. Sin embargo, la defensa y recuperación de los bienes comunes constituye una de las líneas de avanzada en la lucha continua por el territorio de la democracia sustantiva y la ciudadanía. En el proceso, puede esperarse que surjan nuevas formas sociales …que privilegien la cooperación intra- e intergeneracional y la solidaridad por encima de la dinámica ciega de la competencia y la supervivencia del más fuerte.»

Esteban Castro (2008) «Los bienes comunes y la ciudadanía: contradicciones de una relación en pleno desarrollo.» En Helfrich, Silke (comp ).  Genes, bytes y emisiones: bienes comunes y ciudadanía.  México. Fundación Heinrich Böll. p. 80

Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Eulàlia says

    Aquest em sembla l’unic camí i no obstant ens porten per altres vies.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )