e 23/12/11 – Entrevista a Quique Ramos |Nativa
Skip to content


23/12/11 – Entrevista a Quique Ramos

Escrit el 25/12/2011 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

Col.laboració setmanal de Jordi Oliveras, de Nativa, al programa La Tornada de Ràdio 4, conduït per Andreu Viñas, emesa el 23/12/11. Cada divendres, a partir de les 20h. En aquest programa entrevistem a Quique Ramos, i parlem del concert realitzat en benefici de Dan Melchior, i del disco fòrum que munten cada mes.

Escolteu l’àudio aquí: [audio:23_12_2011.mp3]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )