e Nusos de dansa i circ. 12 i 13 de novembre | Nativa
Skip to content


Nusos de dansa i circ. 12 i 13 de novembre

Escrit el 06/11/2011 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , .

Artistes:
Fabian Wixe, Ilaria Senter, Martí Soler, Roser Tutusaus, Sol Vázquez i Laila Tafur

Coreògrafa:
Alba Sarraute.

Tercera realització d’aquests Nusos de Dansa i Circ que ja vàrem comentar en una altra ocasió, i que ha donat bons resultats escenics en les anteriors edicions.

Tres artistes de circ i tres ballarines treballaran intensament durant aquesta setmana, posant en comú les seves diferents experiències i disciplines, sota la coordinació d’Alba Sarraute. L’Alba és una jove artista de circ (clown, acróbata i també toca algun instrument,…) que ja té dos espectacles propis, que han tingut força èxit. Si en les anteriors ocasions la coreografia ha anat a càrrec d’algú més proper a la banda de la dansa, en aquesta ocasió serà d’algú més proper al circ.

Durant la setmana serà possible seguir les evolucions dels artistes reunits, a partir dels micro-videos que es penjaran al bloc de l’Ateneu de 9 Barris.

I el cap de setmana segur que valdrà la pena apropar-se a l’Ateneu a veure la posada en escena d’aquests artistes.

.

Un vídeo dels Nusos de Dansa i Circ del 2009

[youtube phybCpJ-CzM]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )