e Inútil buscar conocimiento en un museo | Nativa
Skip to content


Inútil buscar conocimiento en un museo

Escrit el 13/11/2011 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

«Es inútil acudir a un museo en busca de conocimiento… el viajero sabe que lo importante no son nunca las cosas, sino el modo en que se accede a ellas, que lo importante no es el acontecimiento sino el camino que conduce hasta él y sobre todo el placer de recordarlo (…). Hay gentes que, incautas, visitan los museos sin saber que lo único que ofrece un museo es el olvido. Sólo así con esas premisas, el visitante que no visita, sino que pasea y quiere, sobre todo olvidar su historia, tal vez a través de la historia de los que fueron, puede ir a un Museo como un acto iniciático de descubrimiento particular, con la mirada del paseante, sin otro interés que encontrar su olvido a través de las rememoraciones.»

Estrella de Diego (1996) «Seis propuestas para perderse» Revista de Occidente, núm 177, p. 65-85


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )