e InVictro 2011 | Nativa
Skip to content


InVictro 2011

L’InVictro arriba al seu desè aniversari en un any en que el Mercat “oficial” ha canviat de responsables artístics i línia de programació i acull un munt d’artistes que han passat en altres edicions de l’off. Més que en cap altra edició. Segurament cal entendre-ho com un avenç d’aquesta generació d’artistes i com una confirmació de la capacitat de detectar valor de l’InVictro.

El que probablement seguirà marcant les diferències entre ambdues propostes, és l’ambient en que es duran a terme aquests concerts, una mica més marcat per la dinàmica de mercat professional l’un, més impregnat pel caliu de la proximitat l’altre (Igual que en alguns altres escenaris off del Mercat,..). I nosaltres seguim pensant que això -l’ambient distès, la proximitat del públic,..-, fa rics els concerts, i per això us convidem a seguir de prop aquest InVictro.

Això, i l’excel.lent sel.lecció d’artistes que presenten. D’una banda trobem una tria de propostes que representen amb força precisió allò que tindríem ganes de veure, propostes que representen a l’hora risc i recerca, i garanteixen un bon concert com Esperit!, Nico Roig, Seward, El Gos Binari, Inspira, Dotore o Pau Vallvé. De l’altra, un grapat de noms nous per nosaltres -potser arribem tard,…- que tenint en compte el que acabem de dir sobre l’InVictro, segur que val la pena conèixer.

Segur que anar a l’InVictro, a Vic, divendres 16 i dissabte 17 és un bon pla per qualsevol cercador de música.

Jordi Oliveras

Programació i informació: https://www.invictro.com/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )