e Pla estratègic de la música a Gràcia (2006) | Nativa
Skip to content


Pla estratègic de la música a Gràcia (2006)

Aprofitant la coincidència amb la Festa Major de Gràcia, i que aquests dies incorporem alguns materials antics a la web, hem pensat que estaria bé recuperar aquest “Pla estratègic de la música a Gràcia”, un encàrrec que el Districte de Gràcia va fer l’any 2006 a Gràcia Territori Sonor, realitzat amb la participació de veïns del barri i gent de l’entorn musical, en l’elaboració del qual vam treballar (dissenyant propostes, proposant taules de treball, redactant,…).

El pla tenia com a missió principal analitzar les possibilitats del barri, i fer propostes destinades a millorar la seva relació amb la cultura musical en general. Algunes d’aquestes propostes ja s’han dut a terme i altres estan pendents d’execució. En ell hi ha, per exemple, propostes destinades a articular millor les dinàmiques pròpies de l’entorn musical amb les de l’organització de les festes, encara pendents de posar en marxa.

Tot i ser un document tècnic, i en aquest sentit una mica enfarragós de llegir, pensem que pot ser d’interès general poder-lo consultar.

Descarrega’t el document:


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.



Pots escriure HTML senzill

Trackback?



Últims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )