e Cultura i qualitat democràtica |Nativa
Skip to content


Cultura i qualitat democràtica

Escrit el 22/07/2011 per admin a la categoria Cultura i democràcia, Documents en PDF, Notícies.
Tags:

Descarrega’t el pdf (per cert, el comptador l’hem posat a zero avui, 25/11/2013,…):

[download id=”19″]

Durant la primavera del passat 2010, una mica abans que s’obrís Nativa en format digital, el Ferran Farré i el Jordi Oliveras, per encàrrec de la Direcció general de participació ciutadana de la Generalitat de Catalunya, vàren coordinar un treball sobre cultura i qualitat democràtica en el que hi varen participar un bon grapat de gent, tractant d’explorar en molt diverses direccions, què hauria d’implicar una millora del funcionament de la democràcia des del punt de vista de la relació amb la cultura.

Inicialment aquest treball estava penjat al bloc de l’esmentat organisme, però donat que ara sembla que s’ha optat per retirar-lo, hem pensat que seria interessant que seguís disponible en aquest espai.

D’altra banda, aquell treball és un antecedent d’una nova sèrie d’articles que hem començat a publicar no fa gaire sota l’encapçalament cultura i democràcia, que esperem que us interessin i sobre els continguts dels quals ens agradaria molt mantenir diàleg, si més no virtual, amb els que ens llegiu, sense cap por a interferir en una temàtica i llenguatge que, a vegades, contra la nostra voluntat, pot semblar una mica tècnic, però que ens sembla que tracta de qüestions que afecten de manera general a qualsevol de nosaltres.

Descarrega’t el pdf:

[download id=”19″]

Índex:

1. El plantejament inicial

2. Recull de consideracions

3. Algunes propostes i conclusions

4. Annexes

Unes notes mínimes i una contradicció. Rafa Milán.
La participación ciudadana: procesos de emergencia política en la esfera cultural. Rubén Martínez.
La producció d’alteritat cultural.Sinàpsis.
Cultura i mitjans de comunicació.Nando Cruz.
El temps de la cultura: un temps de lleure, lliure i gens ociós. Ferran Farré.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )