e Nusos de Dansa i Circ. 6 i 7 de Novembre. |Nativa
Skip to content


Nusos de Dansa i Circ. 6 i 7 de Novembre.

Escrit el 23/10/2010 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , , .

Artistes:
Camilo Clown, Jordi Mas, Elena Zanzu, Blanca Blanco, Vanessa Aguilera, Arantza López.

Coreògrafa:
Constanza Brncic

Els espectacles que proposen barreges entre artistes, i entre disciplines, estan de moda, però no tots són iguals. Seria llarg proposar com destriar el gra de la palla, però us avancem que la proposta “Nusos de Dansa i Circ” que fan a l’Ateneu de Nou Barris el cap de setmana que ve és de les que val la pena seguir.

L’any passat ens hi vam apropar i va ser una sorpresa molt agradable. El circ i la dansa tenen sens dubte punts de contacte: el cos humà és el centre en els dos casos, així com el sentit de l’espectacle i el llenguatge obert,… Així que l’agermanament d’artistes d’ambdues disciplines, tot i no ser habitual, ja té quelcom de natural.

El que vam veure a Nou Barris el 2009 va ser un treball fet amb molt de carinyo, senzillesa, poesia i professionalitat en el que la trobada d’artistes de circ i ballarins, tal com la vèiem a l’escenari, era ben natural. L’últim que pensaves era “oh quina barreja més impossible!” sinó, ben al contrari, el resultat era d’allò més fluid.

Qui sap, aquest any han canviat els ingredients, els artistes són uns altres, fruït d’una nova sel.lecció de la comissió de dansa de l’Ateneu, i la coreografia i conducció de l’acoblament estan en mans de Constanza Brncic, així que potser surt una cosa ben diferent. Però, amb aquell antecedent, no dubtem en confiar-hi i en proposar-te que hi vagis.

.

Un vídeo dels Nusos de Dansa i Circ del 2009

[youtube phybCpJ-CzM]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )