e LEM, del 14 al 30 d'octubre | Nativa
Skip to content


LEM, del 14 al 30 d’octubre

Escrit el 10/10/2010 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Es pot fer publicitat positiva d’un esdeveniment com el LEM contradient el seu discurs més evident? No sé, anem a provar-ho.

Al seu dossier de premsa apareix un bon munt de vegades la paraula “nou”. Per exemple, fent referència a “noves escenes, nous panorames d’experimentació (…) i nous espais per la experimentació”. O, al programa, es parla d’entrar al segle XXI de debò i de la música més enllà del costum. Tot plegat, respon prou bé a la imatge pública més consolidada del LEM: una programació de risc on es presenten propostes insòlites.

I no és que això no ens sembli cert, però, si es tracta de promocionar-lo, nosaltres posaríem l’accent en aspectes que contrasten amb aquestes afirmacions. El LEM també és una programació amb totes les avantatges de la familiaritat: ambient amable, gent acollidora, sentit de l’humor, relació cordial entre generacions,… i també artistes que en molts casos ja han passat per la programació i demostrat la seva vàlua, i que per tant són una garantia. És a dir, el LEM té moltes de les virtuts de les tradicions. La millor de les garanties per apropar-te a quelcom que pot semblar arriscat sense por.

Les Aus, Vrak’Trio, Mr Hubba (ara en solitari), Pierre Bastien, els artistes de Montpellier,…. un total de 26 accions en 15 díes, entre el 14 i el 30 d’octubre. Et convidem a que t’estudiïs a fons la programació, a la seva web, amb acurats textos sobre cada un dels concerts, que dona motius més que sobrats per seguir de prop uns dies intensos.

www.gracia-territori.com


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Mon1889: M’ha agradat molt l’article. Hi reconec moltes veritats. A part que una referència final als...
  • Rosana: perdón, 7 años
  • Rosana: Han pasado 13 años desde que escribiste tu respuesta a ese articulo y aqui estoy, en Argentina – al...
  • Victoria B: Un millón de firmas para conseguir que se discuta la implantación de una renta básica universal e...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )