e MúsicaLleu 2010 |Nativa
Skip to content


MúsicaLleu 2010

Escrit el 24/09/2010 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

No creiem equivocar-nos si diem que al MúsicaLleu, que tindrà lloc els propers divendres i dissabte (1 i 2 d’octubre) a Manlleu, domina una sensibilitat decantada cap al pop més delicat i suau. De fet, el nom del festival ja ho anuncia. Però amb això no hem dit prou: en aquest festival també hi trobem moltes ganes de fugir de les obvietats, apostar per artistes encara poc coneguts, i sensibilitat per a trobar-los, amb criteri propi.

Al seu Facebook podem llegir aquesta contundent declaració, rebel.ladora de la seva voluntat de fugir de llocs comuns: “En vista de l’èxit de Manel, Mishima, els Amics de les Arts i un etc. una mica odiós, decidim que la música en català ja no necessita plataformes que la difonguin en exclusiva i per això, aquest any, el MúsicaLleu acollirà grups que no utilitzen la llengua catalana”.

Qui escriu això, ja està disposat a posar la ma al foc per dir que els concerts de Renaldo & Clara i Bedroom justifiquen la visita, però, vist el carinyo amb que està organitzat l’esdeveniment, estem segurs que valdrà la pena veure què passa amb Dotore, Balancí, La Sentina, Roldán i El Gran Amant, els altres grups programats.

A més al MúsicaLleu hi ha una clara voluntat de fer un festival cultural més enllà de la música. El festival inclou una exposició de portades de discos, una xerrada que desmuntarà la literatura catalana, a càrrec d’Antoni Moll, i un recital de poesia, de Laia Martínez i PauGener. La il.lustració i la literatura també formen part de l’univers del festival.

Més informació: https://www.myspace.com/musicalleu


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )