e Emprenedors culturals |Nativa
Skip to content


Emprenedors culturals

Escrit el 14/09/2010 per admin a la categoria Arxius d'audio, Esmorzars.
Tags: .

Alegries i desventures dels emprenedors culturals

Dimarts, 21 de setembre.
10 del matí, i fins les 11’30, aproximadament.
Granja La Nena (Ramon y Cajal 36. Barcelona)

En aquesta ocasió la tertúlia serà per parlar sobre les particularitats de les feines de la cultura, i en concret sobre tot el que va associat al fet de muntar una empresa cultural. Molta gent crea empreses d’aquesta mena amb l’expectativa de poder viure d’una feina creativa, amb horaris flexibles, etc, etc. La realitat a vegades no és tant bonica com semblava. Parlarem i compartirem aquestes circumstàncies que a molts ens semblen particulars, però que de fet tenen molt de constant.

Vindrà de convidat Jaron Rowan, membre d’Yprodutions entre moltes altres coses, que ha treballat força el tema. Podeu llegir l’entrevista amb ell que acabem de publicar a Nativa.

Com sempre, es tractarà d’una tertúlia distesa en la que podrem parlar de coses relacionades amb el món de la cultura, contrastant el que pensem amb el convidat i amb els altres assistents. La tertúlia és oberta a qualsevol que hi estigui interessat, tant si és amb ganes de parlar com només d’escoltar.

Podeu apuntar-vos, enviant un correu a info@nativa.cat amb el vostre nom i l’assumpte ESMORZAR 21S. Saber quants veniu ens ajuda a organitzar les trobades.

(Afegit el 23/9/2010):

Podeu escoltar l’àudio de la introducció del Jaron a l’esmorzar

[audio:audio_jaron.mp3]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )