e InVictro 2010 |Nativa
Skip to content


InVictro 2010

Escrit el 10/08/2010 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Els propers dies 17 i 18 tindrà lloc a Vic la 9ª edició d’Invictro, la programació de grups emergents que cada any organitzen des de Bacco Produccions Culturals dins del Mercat de Música Viva de Vic.

Inclou les actuacions dels 14 grups que podeu llegir al cartell adjunt, sens dubte una programació feta amb cura. Hi trobem alguns dels grups que més han sonat la darrera temporada dins del circuit menys acomodat i d’altres que ens semblen propostes més noves.

Bona part dels concerts són gratuïts, i d’altres són de pagament al preu de 4€.

Ja fa uns anys que la programació d’InVictro representa el nucli principal de propostes de pop independent al Mercat, que en la seva programació oficial aposta més per altres estils i dinàmiques de mercat.

A més de recomanar la programació, ens alegrem de la peculiaritat de la seva organització, més àgil i propera a l’activisme ciutadà que altres estructures més empresarials, i no per això menys professional.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )