Skip to content


InVictro 2010

Escrit el 10/08/2010 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Els propers dies 17 i 18 tindrà lloc a Vic la 9ª edició d’Invictro, la programació de grups emergents que cada any organitzen des de Bacco Produccions Culturals dins del Mercat de Música Viva de Vic.

Inclou les actuacions dels 14 grups que podeu llegir al cartell adjunt, sens dubte una programació feta amb cura. Hi trobem alguns dels grups que més han sonat la darrera temporada dins del circuit menys acomodat i d’altres que ens semblen propostes més noves.

Bona part dels concerts són gratuïts, i d’altres són de pagament al preu de 4€.

Ja fa uns anys que la programació d’InVictro representa el nucli principal de propostes de pop independent al Mercat, que en la seva programació oficial aposta més per altres estils i dinàmiques de mercat.

A més de recomanar la programació, ens alegrem de la peculiaritat de la seva organització, més àgil i propera a l’activisme ciutadà que altres estructures més empresarials, i no per això menys professional.


2 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

Continuant la discussió

  1. Twitted by lidlalo linked to this post on 10/09/2010

    […] This post was Twitted by lidlalo […]

  2. Tweets that mention InVictro 2010 – Nativa -- Topsy.com linked to this post on 10/09/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Lídia Lahuerta, INDIGESTIÓ. INDIGESTIÓ said: Pensant en la setmana que ve, recomanem que us fixeu en l'InVictro! https://bit.ly/czV59x […]Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Daniel: Muito bom. Muy Bueno!
  • enric: Grácies Ramon. Ho descrius amb molta profunfitat i bellesa.
  • Bani: He sentido a menudo las mismas cosas pero jamás hubiera sido capaz de expresarlas tan bien… Una abraçada
  • Capi: M’ha encantat.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )