e Revisions: Revista Butxaca |Nativa
Skip to content


Revisions: Revista Butxaca

Escrit el 06/06/2010 per Sònia Galve a la categoria Re-Visions.
Tags:

Per Sonia Galve

Nova plana web de “Butxaca, l’agenda cultural de Barcelona”.

La revista amb la programació cultural del mes ja disposa d’una edició digital a l’alçada dels natius digitals. De la simplicitat de la primera versió, on es pejaven directament els pdfs de l’edició en paper, passa a una arquitectura més complexa i treballada, amb nous continguts i funcionalitats.

Perdem el fil musical però guanyem en continguts; La secció música incorpora l’audio del myspace dels artistes i les fitxes d’events musicals inclouen el mapa de la sala (com la resta d’espais) i, fins i tot, la previsió meteorològica al barri. Cinema inclou la. cartellera del dia, i les fitxes de les pelis, els trailers. Teatre afegeix descriptors a les obres (p.e. direcció, actors, companyia, preus i sinopsi), i Exposicions (p.e. ressenya, històric de la galeria). Ara les seccions obren amb la Selecció de les propostes més interessants, a cada entrada el contingut canvia cosa que pot confondre al navegant més inexpert. Els salts entre subseccions poden ser lents i transitar per planes intermitges que desapareixen (p.e. “l’agenda del dia”, “concerts i sessions” i “l’atra cartellera”).

Les noves funcionalitats son el plat fort de la web, que permet filtrar les cerques fent servir diversitat de criteris. Des la mateixa plana es poden publicar els continguts a Facebook i Twitter i amb la funció “emporta’t aquesta pàgina al meu calendari” incloure’ls al calendari personal. Amb Canals web podem subscriure les seccions al nostre lector de RSS i estar actualitzats a temps real de totes les novetats. A més, registrant-se es pot desar allò que més interessi a “La meva agenda” i fer-la a mida. He de dir que he tingut problemes a l’hora de finalitzar l’alta. Finalment, al marge dret trobem uns nous indicadors amb les activitats més vistes, recents i compartides.

Estèticament, els canvis de fons i les trames més dinàmiques poden fer perdre una mica l’antenció, encara que, en conjunt, la nova plana resulta prou atractiva i funcional.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )