e Fòrum d'Indigestió 2010. Martí Sales | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Martí Sales

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2010. Martí Sales
Músic i poeta

[youtube Khw6ax4RPIE]

“…Jo crec que la literatura batega per molts llocs que no són on normalment  la busquem. Molts cops tu busques aquí i el brot creix al marjal, allà on s’acaba la carretera o així: els territoris on encara no estan apamats. Jo crec que, avui en dia, per diagnosticar l’estat de la literatura catalana l’últim que hauríem de fer és estudiar els últims 30 anys de premis Sant Jordi. Crec que això no ens portaria gaire més enlloc que a fotre’ns un tret….”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )