e Fòrum d’Indigestió 2010. Víctor Velasco |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Víctor Velasco

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2010. Víctor Velasco.
Director de Sones.

[youtube 9A9xGVzVFhM]

“…Vaig notar que en la gran majoria de textos hi havia com un sentiment de superficialitat. Tothom semblava que pertanyia a això, a aquesta escena, amb aquesta etiqueta de underground que no els agrada a ningú, però que tothom fa servir. Però en realitat ningú volia mullar-se massa, tothom estava com dins i fora a la vegada. Tothom estava com de pas, per dir-ho així, i vaig arribar a aquest text.”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )