e Fòrum d’Indigestió 2010. Rubén Martínez |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Rubén Martínez

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Renda bàsica i cultura, Vídeos.
Tags: .
Fòrum 2010. Rubén Martínez. Co-director i soci fundador de YProductions.

| Producción cultural y economía de la ciudad. La marca Barcelona y la producción colectiva de riqueza. |

“…Y ahí aparece un tema que creo que puede ser muy interesante, más allá del contexto artístico o cultural, que es el de la renta básica. Es decir, hasta que punto ese modelo económico que extrae la renta que todos estamos generando debería devolver en forma de renta básica ese tipo de actividad, más allá de pensar que solo somos productivos en nuestro trabajo, cuando está claro que estamos siendo productivos en cualquier práctica independiente, en cualquier práctica cultural en un modelo como el de Barcelona.

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu. Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )