e Fòrum d’Indigestió 2010. Pedro Gómez |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Pedro Gómez

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2010. Pedro Gómez.
Tertulià.

| La música a la Rosa de foc |

[youtube eWEcCEMGOV0]

“…Clavé, que tiene una influencia anarquista clarísima, piensa que una manera de organizarlos es cantando. Que cantando dejaran de embrutecerse en la taberna. Dejaran de pasarse sus horas libres borrachos y jugando a cartas. Consideró que organizándolos para cantar se iban a poder cohesionar de otra manera. Por eso pienso que la primera organización de la clase obrera catalana real son los coros de Clavé…”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )