e Fòrum d’Indigestió 2010. Olga Ábalos |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Olga Ábalos

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2010. Olga Ábalos.
Periodista i músic.

| Intrusa i integrada |

[youtube YTAOZta0QY4]

“…Entre el fet de ser músic i el fet de ser periodista, en el fons les dues professions tampoc estan tant lluny, perquè el periodista el que vol és aprendre a conèixer el músic per explicar què vol explicar el músic i la gent ho entengui, i el músic en el fons el que vol es coneixes a ell mateix per explicar després, a través d’un altre llenguatge el que vulgui. En les dues professions es volen explicar coses, i jo crec que estan més a prop del que sembla.”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )