e Fòrum d’Indigestió 2010. J.Larrosa i F.González |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. J.Larrosa i F.González

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Escoltar, Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: , .

Fòrum 2010. Jorge Larrosa / Fernando González
Professor de filosofia i escriptor / Sociòleg i music

| Audición y vida: reclamos |

“…Así la voz, la palabra y la música igual que las imágenes quedan asociadas al mundo de la información y de la comunicación, que no es sino el mundo de los altavoces y de los anuncios, ese mundo tan nuestro de lo audiovisual, de la gestión, de la mercantilización y de la profesionalización cultural. Y ese ámbito donde una vez estuvo el silencio destruido, se convierte en el roquedal sombrío donde cantan reclamándonos las sirenas y ahí es donde hacer oídos sordos se convierte en algo literalmente vital.”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )