e Fòrum d’Indigestió 2010. Isabel Ferrer |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Isabel Ferrer

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2010. Isabel Ferrer i Senabre.
Musicòloga

| Desmemoriaments musicals |

[youtube 0DlJHyUNIeA]

“…Crec que des d’un punt de vista musical hem d’aprendre a reendreçar aquesta relació de mite amb la joventut. I per últim dir que les polítiques de memòria no són neutres i no deixen de ser actes puntuals. Jo apostaria molt més per acostaments continuats entre plurigeneracions de músics que han viscut la seva relació amb el mitjà industrial o la seva relació amb la música de diferents maneres que crec que poden ser molt enriquidores per a tothom.”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )