e Fòrum d’Indigestió 2010. Eva Vila |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2010. Eva Vila

Escrit el 09/06/2010 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum, Vídeos.
Tags: .

Fòrum 2010. Eva Vila
Músic i cineasta.

| Filmar músics, mirar a través de l’escolta |

[youtube S6ZwnmwYxAw]

“…Potser sí que cada cop és més difícil escapar de l’aspecte redemptor del cine documental. Sovint el paper del director esdevé més social que artístic. Evidentment no podem deixar fora els problemes dels que filmem, els debats socials que planteja, però tampoc podem convertir el documental de creació en un acte informatiu que ens eximeixi com a públic de parlar de política o de fer res més que plantar-nos davant la pantalla i després comentar la jugada. El documental sobre músics i sobre música ha de ser un acte irreductible, com tot art.”

Textos i comentaris del reportatge: Francesc Feliu.
Realització de vídeo: Xavi Guillaumes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )