e Arriba el PopArb |Nativa
Skip to content


Arriba el PopArb

Escrit el 14/06/2010 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

El proper cap de setmana arriba la 5ª edició del PopArb, segurament el festival que millor valida aquesta afirmació, tan freqüent en els darrers temps, de que a Catalunya hi ha una bona escena pop.

Veient el cartell d’aquest any, no hi ha dubte que es pot gaudir d’un bon cap de setmana musical, amb els pressupostos estilístics i d’identitat del PopArb. La programació és variada i carregada de matisos, amb moments que van de la cançó més intimista a la festa més desinhibida.

La principal novetat del PopArb d’aquest any en relació als anteriors és el maridatge entre el grup Anímic, que alguns vam conèixer per primer cop en aquest esdeveniment, i el cantautor americà Will Johnson. Una bona iniciativa del festival que gira la truita del que fan altres que encara consideren els artistes d’aquí com una mena de quota que han de complir.

Per acabar, no ens cansarem de repetir que un dels valors del PopArb és simplement la seva dimensió, l’aspecte físic i ambiental. Els llocs on es realitzen els concerts, agradables escenaris ubicats a diferents punts Arbúcies, queden ben lluny de l’imaginari del festival realitzat en un camp de futbol, o qualsevol altra mena de contenidor cercat. I el ritme de les actuacions és del tot digerible, lluny també de l’ansietat que identifica altres esdeveniments carregats de concerts simultanis inabastables.

Proposar-te que vagis al PopArb és una recomanació que et fem sense por a enredar-te.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )