e Sessió de reflexió compartida sobre cultura i qualitat democràtica. | Nativa
Skip to content


Sessió de reflexió compartida sobre cultura i qualitat democràtica.

Escrit el 06/05/2010 per admin a la categoria ACTIVITATS D'INDIGESTIÓ, Cultura i democràcia.
Tags:
  • Cal que els ciutadans ens organitzem com a tals per vetllar per les inversions en cultura?
  • És bo per la cultura que ciutadans i administracions públiques mantinguin relacions estretes?
  • Seria desitjable que hi hagués organitzacions de consumidors culturals?
  • La cultura és cosa dels professionals de la cultura?

Qüestions com aquestes seran tractades el proper dijous dia 13, de 18’00 a 21’00h, al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Comerç 36) en una sessió oberta de treball per a reflexionar sobre les relacions entre cultura i qualitat democràtica.

No es tracta d’una conferència, el que proposem és una sessió de treball compartit, en la que garantirem una certa metodologia de treball per a que sigui fàcil debatre junts i detectar aquelles coses en les que els assistents estem d’acord i els punt polèmics amb posicions diferents.

La proposta s’emmarca dins d’un procés per a la realització d’un llibre verd de la qualitat democràtica impulsat per la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, en el que s’acullen iniciatives des de diverses perspectives (salut, àmbit jurídic, i moltes més,…), i la coordina Indicultura, una organització dedicada a impulsar reflexió sobre l’entorn cultural, en la que participa Indigestió.

Busquem 30 persones interessades en participar en aquesta sessió, que suposem que en qualsevol cas serà rica per tots els assistents. Després d’aquesta trobada, des d’Indicultura realitzarem un document tenint en compte les aportacions de la reunió, que entregarem a la Direcció General, i també a tots els participants en el procés. T’interessa?

Si vols participar, cal que ens enviïs un correu a info@nativa.cat
També ens pots escriure aquí per més informació.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )