e Revisions: Apa-Apa còmics |Nativa
Skip to content


Revisions: Apa-Apa còmics

Escrit el 27/05/2010 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Per Júlia Solans

Vaig conèixer Apa-Apa còmics quan em va arribar a les mans American Elf de l’autor americà James Kochalka. Tot i ser una lectora de novel·la gràfica empedreïda i visitant mensual de les principals llibreries especialitzades, no coneixia aquesta editorial. Puc dir, tot pecant de defecte professional, que el que més em va sorprendre va ser el seu logo. Em va encantar la senzillesa d’aquest i el seu impacte visual. Ara que l’editorial ja porta un parell d’anys i que acostumo a ser consumidora de la seva col·lecció, em sorprèn cada dia més l’acuradíssima sel·lecció dels autors. Apa-Apa ha portat al panorama espanyol traduccions de còmics que mai s’havien publicat abans al nostre país, s’han atrevit amb algun manga (això sí, alternatiu) i ens han portat Ombligo sin Fondo de Dash Shaw, molt recomanable. Ep, però també publiquen novel·les gràfiques excel·lents d’autors nacionals (jo recomano tota la obra de Sergi Puyol) tot apostant pels grans talents que intenten fer-se un lloc en el mercat del còmic.

Tots els seus números els podeu trobar a www.apaapacomics.com. I  ja que que m’hi poso, m’agradaria parlar una mica de la seva web, recentment estrenada. A diferència de les webs d’altres editorials de còmics, fetes amb flash, farregoses, plenes de banners, complicades en la navegació, plenes de “compra aquí” i preu aquí, els d’Apa-Apa han tirat per fer una web molt xula i molt senzilla alhora que funcional. Pots trobar, a mode de fitxes, tots els autors amb qui treballen i hi ha informació relativa a aquests com els seus blocs o pàgines webs. Crec que això és un valor afegit d’aquesta web, el fet  que prioritzen la presència dels autors abans que les seves publicacions. Feu-hi una ullada i ja ens direu què us en sembla.

Júlia Solans, il·lustradora gràfica.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )