e Esmorzar juny 2010: Rubén López Cano | Nativa
Skip to content


Esmorzar juny 2010: Rubén López Cano

Escrit el 30/05/2010 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

Dimarts, 15 de juny.
10 del matí, i fins les 11’30, aproximadament.
Granja La Nena (Ramon y Cajal 36. Barcelona)

En aquesta ocasió tindrem de convidat l’etno-musicòleg Rubén López Cano, director de la interessant revista TRANS entre moltes altres coses. També podeu llegir l’entrevista amb ell que acabem de publicar a Nativa.

Com sempre, es tractarà d’una tertúlia distesa en la que podrem parlar de coses de cultura musical, contrastant el que pensem amb el convidat i amb els altres assistents. La tertúlia és oberta a qualsevol que hi estigui interessat, tant si és amb ganes de parlar com només d’escoltar.

Podeu apuntar-vos, enviant un correu a info@nativa.cat amb el vostre nom i l’assumpte ESMORZAR 15J. Saber quants veniu ens ajuda a organitzar les trobades.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )