e Esmorzar juny 2010: Rubén López Cano |Nativa
Skip to content


Esmorzar juny 2010: Rubén López Cano

Escrit el 30/05/2010 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

Dimarts, 15 de juny.
10 del matí, i fins les 11’30, aproximadament.
Granja La Nena (Ramon y Cajal 36. Barcelona)

En aquesta ocasió tindrem de convidat l’etno-musicòleg Rubén López Cano, director de la interessant revista TRANS entre moltes altres coses. També podeu llegir l’entrevista amb ell que acabem de publicar a Nativa.

Com sempre, es tractarà d’una tertúlia distesa en la que podrem parlar de coses de cultura musical, contrastant el que pensem amb el convidat i amb els altres assistents. La tertúlia és oberta a qualsevol que hi estigui interessat, tant si és amb ganes de parlar com només d’escoltar.

Podeu apuntar-vos, enviant un correu a info@nativa.cat amb el vostre nom i l’assumpte ESMORZAR 15J. Saber quants veniu ens ajuda a organitzar les trobades.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )