e El 4 comença la nova etapa de Nativa |Nativa
Skip to content


El 4 comença la nova etapa de Nativa

Escrit el 04/05/2010 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

Dimarts 4 de maig, sis mesos després de la publicació del darrer número en paper, iniciem una nova etapa de la revista Nativa. Ara, a internet. El nou projecte enllaçarà amb l’anterior en les seves intencions: reflexionar com a ciutadans sobre el nostre entorn cultural, fer-ho amb voluntat d’incidir-hi, i fer-ho en col.laboració amb tanta gent com trobem.

Entre les novetats del projecte, hi haurà diverses obertures: de la música cap a altres formes d’expressió cultural, del text cap a un entorn comunicatiu més ampli, de Barcelona al món,… tot això, mantenint un cert ancoratge en les arrels natives de la idea, per no perdre el fil.

Entre els col.laboradors comptarem amb bona part de l’equip anterior, i hi haurà algunes novetats, com les columnes periòdiques de Nando Cruz i Sebastià Jovani. La web, infraestructura bàsica de la nova etapa, ha estat posada a punt (i encara la polim) amb el suport de Rubén  Pozo, que ha entès magníficament que els colors no ens fan perdre el cap. El consell de redacció el formem Cristina Tascón, Olga Ábalos i Jordi Oliveras.

I esperem i necessitem comptar amb més gent. Un cop més, i ara amb més intenció que mai, buscarem la complicitat i suport dels qui estimeu el projecte: per escriure, per difondre la seva existència, per donar econòmic, idees, crítiques,… Sense el recolzament, acompanyament, participació i seguiment d’una xarxa social de debò serà difícil fer sobreviure aquesta idea, i potser no tindria sentit fer-ho.

La millor manera de seguir la nova etapa de Nativa és estar registrat en aquesta web. Així rebreu informació puntual de tot el que publiquem. El twitter d’Indigestió també serà un bon instrument per seguir-ho.

Si voleu, ajudeu-nos a difondre la notícia.

Us esperem el 4!


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )