e Dargelos – Corte y confección. |Nativa
Skip to content


Dargelos – Corte y confección.

Escrit el 03/12/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

tic, brrr, tic, tac, brrr, cloc, brrr, tac.. [ruido] tic, tac, zas, mmm, tic, uuu, tac, mmm, tic, uuu, ooo, pum, uuu, tic, pam… [melodia de fondo] tic nuevo con eco, tac nuevo con eco, clic, clac, tic, tac [vuelve la melodia] zas va y viene, puff, zis va y viene, puff, tic seco junto a zas va y viene, bip, tac seco junto a zis va y viene, golpe y [silencio] [mas silencio y algo de ruido diferente al anterior] teclas de piano, tic, clac, tic, rueda, clac, teclas a la izquierda, tac [melodia corta] zas, fade in de organo a la derecha, tic con eco, bum, tac con eco, teclas a la derecha, fade in de ruido a la izquierda [nueva melodia] vientos, suspense, bip, imaginación, sensibilidad, zas, melodia, sonido, mmm, rareza, chas [ruido final]. a groso modo.

Albert Isnardo.Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )