e Dargelos – Corte y confección. | Nativa
Skip to content


Dargelos – Corte y confección.

Escrit el 03/12/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

tic, brrr, tic, tac, brrr, cloc, brrr, tac.. [ruido] tic, tac, zas, mmm, tic, uuu, tac, mmm, tic, uuu, ooo, pum, uuu, tic, pam… [melodia de fondo] tic nuevo con eco, tac nuevo con eco, clic, clac, tic, tac [vuelve la melodia] zas va y viene, puff, zis va y viene, puff, tic seco junto a zas va y viene, bip, tac seco junto a zis va y viene, golpe y [silencio] [mas silencio y algo de ruido diferente al anterior] teclas de piano, tic, clac, tic, rueda, clac, teclas a la izquierda, tac [melodia corta] zas, fade in de organo a la derecha, tic con eco, bum, tac con eco, teclas a la derecha, fade in de ruido a la izquierda [nueva melodia] vientos, suspense, bip, imaginación, sensibilidad, zas, melodia, sonido, mmm, rareza, chas [ruido final]. a groso modo.

Albert Isnardo.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )